FARVEHJÆLP

HVORDAN FÅR MAN DEM BEDST MULIGT TiL AT HÆNGE SAMMEN?

Når det kommer til at indrette og vælge farver til dine rum, er det godt at stræbe efter at opnå en harmonisk balance mellem indretning og farveskema. For at få det bedste resultat anbefales det at starte med at vælge de primære farver, der vil dominere rummet.
Overvej, om du ønsker at skabe en beroligende, energisk eller sofistikeret atmosfære. For eksempel er blå farver ofte forbundet med ro og afslapning, mens røde farver kan tilføje energi og lidenskab til et rum.

HVORNÅR SKAL MAN VÆLGE EN LYS ELLER EN MØRK FARVE

Valget mellem lysere eller mørkere farver afhænger af rummets funktion og lysindfald. I stuen, hvor familien og gæster samles, kan lyse farver som nuancer af hvid og beige skabe en åben og indbydende atmosfære. På den anden side kan mørkere farver som dybblå eller olivengrøn tilføje hygge og elegance til et soveværelse, hvor afslapning er i centrum.
I køkkenet, hvor funktion er nøgleordet, kan en mellemting mellem lys og mørk være ideel, som kan fremhæve dit madlavningsspace. Når det kommer til badeværelset, kan lyse farver som lyseblå eller lyserød give et rent udseende, mens mørkere farver kan tilføje en luksuriøs følelse.

Husk altid at tage hensyn til rummets naturlige lysindfald. Et rum med masser af naturligt lys kan bedre bære mørkere farver, mens et mørkt rum kan have gavn af lysere farver for at åbne det op og gøre det mere indbydende.

FARVEKOMBINATION I SAMME RUM

At kombinere farver i det samme rum kan være en fantastisk måde at tilføje dybde og interesse til din indretning, men det kræver omhyggelig overvejelse. Når du arbejder med farvekombinationer, er det vigtigt at forstå farvehjulet og harmoniske farveskemaer.
Fordelene ved at skabe farvekombinationer inkluderer muligheden for at skabe visuel interesse og fremhæve specifikke områder i rummet. For eksempel kan en accentvæg i en kontrastfarve tiltrække opmærksomhed mod en pejs eller et kunstværk.

BLIV INSPIRERET KONTAKT OS

PROFESSIONEL FARVEHJÆLP HOS MALERGÅRDEN SLAGELSE

Hos Malergården Slagelse har vi mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med farvehjælp. Ønsker du en specifik farve og nuance, kan vi scanne farven og matche den tæt på 100% efter din genstand.
Har du brug for farvehjælp og sparring, inden vi står for dit næste malerprojekt, tilbyder vi også og komme hjem til dig og hjælpe dig med at vælge farve baseret på din indretning og dit hjem. Vi kigger på gulve, møbler og andet i hjemmet, så det hele går op i en højere enhed.

Vores mange års erfaring gør os skarpe til at se, hvad der fungerer, og hvordan en farve kan gøre dit hjem mere indbydende. Kan du ikke vælge mellem to, tre eller fire farver, kan vi male dem på din væg, så du har et bedre billede af, hvordan den endelige farve kommer til at se ud, inden du endeligt vælger den.

For en snak om farvehjælp, indretning, materialer eller pris, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 40 75 23 22 eller på mail: [email protected], så hjælper vi dig med at skabe din drømmebolig med de helt rigtige farver.  

FARVEHJÆLP

INDRETNING OG FARVER

De fleste af os indretter vores bolig med de ting, vi har samlet i tidens løb fra nær og fjern. De er ikke altid valgt, fordi de passer til hinanden, men som oftest fordi vi kan lide den enkelte ting eller fordi de repræsenterer en affektionsværdi for os.

For at skabe en helhed omkring alle disse ting, gælder det om at skabe rum med balance og harmoni. Og her spiller farver inklusiv væg- og loft farverne en vigtig rolle.

Vi kan hjælpe dig
Det er en af Malergårdens store styrker – vi er gode til at skabe harmoni og balance, og er selvfølgelig også vores kunder behjælpelige med at finde netop de farver og farvekombinationer som passer til netop dem og deres omgivelser.

For at sikre det optimale farvevalg, maler vi altid en prøve med originalfarverne, idet de fortrykte farvekort kan snyde lidt i nuancen. På denne måde sikrer vi, at vi opnår det optimale resultat.

KONTAKT OS BLIV INSPIRERET
SKAL VI MALE HOS DIG?
KONTAKT OS IDAG
RING TIL OS på +45 40 75 23 22 [email protected]