OM OS

MERE END 25 ÅRS PROFESSIONEL ERFARING

Malergården Slagelse blev grundlagt i 1998 af Jackie Andersen, som også den dag i dag driver virksomheden. Siden da er flere dygtige malere kommet til, og i dag er hele ni malere og to rengøringsfolk ansat.

Det vigtigste for os er kvalitet. Når vi påtager os en opgave, går vi grundigt til værks, og vigtigst af alt, så snakker vi med vores kunder om deres forventninger og krav til processen. Trends og tendenser skifter fra tid til anden, og det er derfor vigtigt for os, at vores kunder får det resultat, de ønsker, samtidig med at vi kan levere et stykke arbejde af høj kvalitet.

Vi tilbyder flere forskellige typer arbejde, blandt andet maling af hus, maling af lejlighed, facaderenovering, farvehjælp og rengøring. Alt dette gøres selvfølgelig med et stort hensyn til miljøet, vores medarbejde og de hjem, vi kommer ud til.

GRUNDLÆGGER & EJER JACKIE ANDERSEN

Grundlægger Jackie Andersen blev udlært maler i 1990, og i 1998 blev Malergården Slagelse grundlagt, hvor drømmen om at skabe en malervirksomhed, som fokuserer på kvalitet og professionel rådgivning blev til virkelighed. Hos Malergården Slagelse går vi altid i grundig dialog med kunderne og snakker om, hvordan vi bedst kan skabe de ønskede resultater. Vi kommer ud og vurderer projektet, inden vi går i gang, så vi kan give det bedste tilbud på materialer, timer og pris.

Siden starten i 1998 er virksomheden kun vokset og vores dygtige team af erfarne malere kører derfor ud til vores kunder i hele Vestsjælland og de omkringliggende byer. Vores dygtige og specialiserede team gør, at vi kan varetage mange forskellige opgaver og kan hjælpe vores kunder bedst muligt.  

KONTAKT OS I DAG & HØR MERE OM VORES ARBEJDE

Hos Malergården Slagelse står vi altid til rådighed for nye og gamle kunder. Vi sætter en stor ære i at gøre det rette forarbejde, så forløbet bliver så nemt og gnidningsfrit for vores kunder som muligt. Vi er beliggende i Slagelse, men vi kører i hele Vestsjælland, blandt andet Korsør, Ringsted og Sorø. Du kan altid kontakte os på telefon +45 40 75 23 22 eller på mail: [email protected] for at høre mere om vores arbejde, materialer eller tilbud.

Ved at vælge et medlem af Danske Malermestre får du som kunde professionelt håndværk, kvalificeret rådgivning, malere der har styr på overenskomster og arbejdsmiljø – og så har vi en garanti­ordning, din tryghed for kvalitet.

SKAL VI MALE HOS DIG?
KONTAKT OS IDAG
RING TIL OS på +45 40 75 23 22 [email protected]