UNGDOMMENS RØDE KORS – ALLE KAN VÆRE NOGET SÆRLIGT FOR NOGEN

URK’s arbejde med at styrke samfundet, fremme uddannelse og støtte sårbare grupper har en dybtgående indvirkning på mennesker i nød. I en verden, der står over for utallige udfordringer, er jeres vedholdenhed og hjælp til dem, der har mest brug for det, en strålende kilde til håb.

Vores initiativer involverer en imponerende gruppe af 4.000 frivillige, der arbejder sammen med 10.000 børn og unge i sårbare situationer. Vi udfører over 300 forskellige aktiviteter og opererer gennem 26 lokalafdelinger spredt ud over hele landet. Ud over vores nationale tilstedeværelse har vi også igangsat projekter i ikke mindre end 11 lande uden for Danmarks grænser. Dette vidner om vores dedikation til at gøre en positiv indflydelse, både lokalt og globalt, og skabe muligheder for en lysere fremtid for de mennesker, vi støtter.

ET GODT FORMÅL

Malergården Slagelse er stolt af at annoncere vores stærke støtte til organisationen URK. Vi deler URK’s vision om at gøre en positiv forskel i samfundet og støtte dem, der har brug for det mest. Som en del af vores engagement i socialt ansvar og bæredygtighed har vi valgt at styrke URK’s værdifulde arbejde.

DANMARKS INDSAMLING – HJÆLP VERDENS SÅRBARE BØRN

Siden 2007 har Danmark Indsamling samlet penge ind for at sende dem ned til nogle af verdens fattigste områder. Mere end syv millioner mennesker er blevet hjulpet i deres lokalområder, og har på baggrund af dette fået løftet tilværelsen og givet håb til deres fremtid.

Oftest er projekterne målrettet til at hjælpe børn, der på den ene eller anden måde er i nød og har brug for hjælp. Danmarks Indsamling arbejder sammen med diverse humanitære organisationer for at hjælpe med at sikre nogle af de mest basale menneskerettigheder, og der arbejdes primært i Latinamerika, Afrika og Sydøstasien.

ET GODT FORMÅL

Indsamlingen sikrer hver dag mange menneskers tilværelse overalt i verden, og arbejder altid på at hjælpe flere. Hos Malergården Slagelse støtter vi gerne op om et godt formål, og vi er derfor stolte af at støtte op omkring Danmarks Indsamling for at være med til at give nogle af verdens fattigste mennesker håb om en bedre fremtid.

INDSAMLING TIL KNÆK CANCER

Hver tredje dansker rammes af kræft, hvilket betyder, at stort set alle er pårørende til en med kræft. TV2 og Kræftens Bekæmpelse er gået sammen om at skabe Danmarks største fællesskab mod kræft, hvor der hvert år samles mange millioner ind til at kæmpe mod folkesygdommen. Pengene går til forebyggelse, forskning og støtte til patienter, der har brug for hjælp.

Det aktive mål er, at langt flere skal overleve kræft, og at langt færre rammes af sygdommen. Knæk Cancer handler også om oplysning, om både sygdommen og om helbredelse, og om at sprede mange menneskers budskaber, som lever med sygdommen. Desuden hjælper organisationen andre med selv at starte indsamlinger, der går til formålet.

I DEN GODE SAGS TJENESTE

Knæk Cancer er hver dag et skridt tættere på at vinde kampen mod kræft – det er en kamp, som Malergården Slagelse støtter op om, og derfor er vi stolte af støtte Knæk Cancer, så vi står stærkere mod sygdommen.

JULEMÆRKEMARCHEN – GÅ FOR EN GOD SAG

En lille gåtur er alt, der skal til for at gøre en stor forskel for andre. Julemærkemarchens formål er at donere penge til julemærkehjemmene ved, at folk betaler for at gå med på en af over 70 steder i Danmark. Julemærkehjemmene, som modtager donationerne, støtter udsatte børn i Danmark. Julemærkemarchen er stiftet for over 45 år siden og drives af frivillige, og der indsamles rigtig mange penge hvert år, når den årlige tur forløber. Hvert år bruger ca. 12.000-16.000 mennesker deres første søndag i december på at gå enten 5 eller 10 kilometer sammen med andre venlige sjæle, der også ønsker at støtte op om initiativet.

MALERGÅRDEN SLAGELSE STØTTER OP OM JULEMÆRKEMARCHEN

Alle børn har ret til en god barndom, og derfor er julemærkemarchen en særlig god sag, der støtter udsatte børn og unge. Derfor støtter vi hos Malergården Slagelse op om sagen, og vi er meget stolte af at kunne være med til at gøre en forskel.

HJERTEGALLA – HVERT HJERTESLAG TÆLLER

Hjertegalla afholdes årligt i samarbejde mellem TV2 og Hjerteforeningen for at samle penge ind til dem, der lever med hjertesygdomme i Danmark.

Hjerteforeningens arbejde handler om at redde liv. Donationer og støtte går til hjerteforskning, forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme og rådgivning til dem, der over hele landet enten lever med eller er pårørende til en, der har en hjertesygdom. 524.000 danskere lever hver dag med hjertesygdomme, og der er stadig brug for mere forskning på området, samt støtte til dem, der lever med sygdommen. Hjertegalla afholdes årligt på TV2, og det er en hjertelig aften med gode budskaber, musik, interviews og kåringer.

VI STØTTER DEN GODE SAG

Hos Malergården Slagelse synes vi, Hjertegalla er en god sag, og vi er derfor stolte af at støtte organisationernes arbejde med at udbrede viden og kendskabet til hjertesygdomme, så flere oplyses om sygdommen og hjælpes til, hvordan man bedre kan forebygge mod den, så stadigt færre rammes af den.

SKAL VI MALE HOS DIG?
KONTAKT OS IDAG
RING TIL OS på +45 40 75 23 22 [email protected]